سه‌شنبه, 17 مهر 1403

سایت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول

  • ساعت : ۱۱:۰۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۶/۱۰ 
  • کد خبر : ۲۱۴۹۰۳
عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد آموزش داد؛
سودآوری دامپروری با تغذیه بهتر نه لزوما" گرانتر
علیرضا جولازاده درخصوص تولید کنسانتره با کیفیت و کارآمد برای واحدهای دامداری گفت: از جمله مهمترین موارد تأثیرگذار انتخاب دقیق مواد اولیه، اندازه مناسب ذرات بعد فرایند آسیاب، نحوه و مدت زمان فرآیند میکس‌کردن مواد، توجه به کیفیت بخار و مدت زمان پخت در كانديشنر جهت رسیدن به حداکثر حالت ژلاتینه‌شدن نشاسته غلات، ایجاد فشار مناسب در عملیات پلت کردن و خشک کردن مناسب محصول نهایی می‌توان نام برد.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول، علیرضا جولازاده؛ عضو هیأت علمی و محقق تغذیه دام بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد در روز سه‌شنبه مورخ ۶ شهریور در دوره "اصول تهیه یک کنسانتره باکیفیت و کارآمد" گفت: ترکیب خوراک و تغذیه یکی از مهم‌ترین مسائل در یک واحد دامداری محسوب می‌شود. هرقدر دام‌ها دارای تغذیه بهتر، نه لزوماً گران‌تر باشند سالم‌تر هستند و حرفه دامپروری دارای سودآوری بیشتری خواهد بود.

 علیرضا جولازاده عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین موارد در تهیه کنسانتره باکیفیت و کارآمد دسترسی به فرمولاسیون مناسب خوراک است. زیرا انواع دام‌ها در وضعیت‌های فیزیولوژیکی مختلف نیازمند جیره‌های غذایی متفاوت می‌باشند. لازمه این امر مراجعه به کارشناسان دامپروری و متخصصان تغذیه دام و آگاه به اصول جیره نویسی و تغذیه می‌باشد؛ بنابراین به دلیل وجود ریزه‌کاری‌ها و نکات فنی که برای تولید یک کنسانتره باکیفیت و کارآمد لازم است، به‌هیچ‌عنوان توصیه به استفاده از کنسانتره مش تولید شده توسط واحدهای دامداری خُرد بدون داشتن کارشناس و جیره نویس آگاه و باتجربه نمی‌شود.

 عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد همچنین انتخاب دقیق مواد اولیه، اندازه مناسب ذرات بعد فرایند آسیاب، نحوه و مدت‌زمان فرایند میکس‌کردن مواد، توجه به کیفیت بخار و مدت‌زمان پخت در کاندیشنر جهت رسیدن به حداکثر حالت ژلاتینه شدن نشاسته غلات، ایجاد فشار مناسب در عملیات پلت کردن و خشک‌کردن مناسب محصول نهایی را از جمله مهم‌ترین موارد تأثیرگذار در تولید یک کنسانتره باکیفیت و کارآمد در کارخانجات خوراک دام دانست.

 وی همچنین گفت: رعایت استانداردهای بهداشتی در فرایند تولید، آزمون مداوم و ارزیابی کیفیت محصولات، پایش و نظارت مستمر کارشناسان بر فرایندهای تولید و کنترل کیفیت، سبب افزایش کارایی سیستم‌های تولید کنسانتره شده و کیفیت محصول نهایی را تضمین می‌کند.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo_۲۰۲۴-۰۸-۲۹_۰۱-۴۰-۱۵.jpg

 

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها